Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία, η οποία διερευνά κατά πόσο βρίσκεται ενώπιον υπόθεσης άγριου φονικού.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πατέρας μετέβη στον σταθμό με αίματα λέγοντάς τους ότι πυροβόλησε στο κεφάλι τον γιο του και τον σκότωσε.
Αμέσως η Αστυνομία τέθηκε σε κινητοποίηση και μέλη της δύναμης έσπευσαν στην οικία στα Πυργά της Λάρνακας, ώστε να διαπιστωθεί τι συνέβη, εντοπίζοντας τελικά τον γιο τραυματισμένο και όχι νεκρό.
Έκτακτο – Νεκρός στο κελί του γνωστός βαρυποινίτης στις φυλακές Μαλανδρίνου
Αναστάτωση επικράτησε στις φυλακές Μαλανδρίνου πρίν απο λίγες ώρες εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου ενός κρατούμενου.
Πρόκειται για 46χρονο γνωστό βαρυποινίτη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξέτιε ποινή κάθειρξης 25 ετών για παράνομη διευκόλυνση εισόδου και μεταφοράς μεταναστών στη χώρα μας.
Τον άτυχο άνδρα βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι άλλοι κρατούμενοι περίπου στις 08:45’ το πρωί και ειδοποίησαν τους φύλακες.
Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου, όπου παρά τις προσπάθειες του προσωπικού, δεν μπόρεσε να ανανήψει. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το ΑΤ Δωρίδας που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.
Πληροφορίες απο το lamiareport