Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών
Ο πρώην διευθυντής ασφαλείας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε πως έρχονται και νέες συλλήψεις για το θρίλερ της Πάτρας: «Στο κάδρο αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι τέσσερις. Η Ρούλα είναι η μία και μετά υπάρχουν άλλοι τρεις που θα συλληφθούν».
«Εγώ πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συναρπαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς. Εκτιμώ ότι μιας και έλαβαν γνώση για τον θάνατο της και κάποια ξαδέρφια της από το Αγρίνιο θα υπάρξει ενδιαφέρον και από αυτούς».
Ο κύριος Ρουγκάλας δήλωσε πως οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, πρέπει να κινηθούν νομικά, καθώς υπάρχει μεγάλη περιουσία που έχει αφήσει πίσω. «Υπήρχε μια ακίνητη περιουσία και χρήματα, τα οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης. Είναι περίεργες οι συνθήκες του θανάτου της», τόνισε.
«Η γυναίκα δεν είχε τίποτα εκτός από κινητικά προβλήματα, γι’ αυτό και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν είχε νοσηλευτεί. Ας μας δείξουν το πιστοποιητικό θανάτου από το νοσοκομείο του Ρίου», τόνισε ο κύριος Ρουγκάλας, αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που πέθανε η γυναίκα.
Θρίλερ στην Πάτρα – “Έχω δει πολλά με την Τζωρτζίνα. Θα μιλήσω μόνο στο Ανθρωποκτονιών”
«Πονάω πολύ περισσότερο από πολλούς. Έχω δει πολλά. Δεν πρόκειται να μιλήσω σε κανέναν, εκτός από το Ανθρωποκτονιών που έχω μιλήσει, δε θα μιλήσω σε κανέναν άλλον”.
Σε ερώτηση του Λιάγκα για το εάν είχε δει κάτι περίεργο στην Τζωρτζίνα, ο ίδιος απάντησε πως «έχω δει πολλά. Είναι περιστατικά συγκεκριμένα που δε μπορώ να σας τα πω.
Πλην τους μώλωπες που ήταν από το καροτσάκι, τίποτα άλλο σε μώλωπα όχι. Δεν είχα δει κάποια άλλα σημάδια κακοποίησης στο σώμα της. Υπήρχαν άλλα πράγματα που δε μπορώ να σας τα πω.
Πονάω πολύ περισσότερο από πολλούς. Με ενοχλεί πάρα πολύ και δε θέλω να σκέφτομαι τι μαρτύρια πέρασε αυτό το παιδί. Ήταν μαχήτρια η Τζωρτζίνα» είπε χαρακτηριστικά ο θεραπευτής της 9χρονης.