Ραγίζει καρδιές το σημείωμα ενός 8χρονου αγοριού που βρήκε η δασκάλα του στο σχολείο του στο Λος Άντζελες λίγες μέρες μετά τον φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας και του φίλου της.
Ο Γκαμπριέλ Φερνάντεζ είχε υποστεί βασανιστήρια μέσα στο ίδιο του το σπίτι, μέχρι που τελικά η μητέρα του Περλ Φερνάντεζ με τη βοήθεια του φίλου της Ισάουρο Αγκουίρε, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον κλείδωσαν σε ένα μικροσκοπικό ντουλάπι.
Το φρικτό περιστατικό, που είχε συμβεί τον Μάιο του 2013, γίνεται ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix.
Όπως αναφέρει η Mirror, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του 8χρονου αγοριού, η δασκάλα του πήγε στο θρανίο του και βρήκε ένα κρυμμένο σημείωμα, γραμμένο με χέρια που έτρεμαν.
Έγραφε «μαμά σε αγαπώ και ο Γκάμπριελ είναι καλό παιδί».
Η δασκάλα του, Τζένιφερ, που μίλησε στη δίκη για τη δολοφονία του Γκάμπριελ περιέγραψε ότι το αγοράκι της έκανε ερωτήσεις που την τάραξαν, όπως «αν είναι φυσιολογικό να χτυπούν οι μαμάδες τα παιδιά τους;» και «είναι φυσιολογικό να σε χτυπούν με τη ζώνη και να ματώνεις;».
Η Τζένιφερ ανέφερε τη συζήτησή της με τον Γκάμπριελ στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή κακοποίησης παιδιών στο Λος Άντζελες, αλλά παρότι ανατέθηκε σε κάποιον υπάλληλο, η κακοποίηση του παιδιού συνεχίστηκε.
Ο Γκάμπριελ άρχισε να πηγαίνει στο σχολείο με όλο και χειρότερα τραύματα, με εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι και μελανιές στο πρόσωπο.
Η μητέρα του Περλ κάλεσε το 911 στις 22 Μαΐου 2013 και δήλωσε ότι ο Γκράμπριελ σταμάτησε να αναπνέει αφού γλίστρησε και χτύπησε το κεφάλι του.
Όταν οι διασώστες έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν ότι το αγοράκι είχε σπασμένα πλευρά και σπασμένο κρανίο.
25 χρόνια κορόιδευε τους πάντες στη δουλειά. Έφτιαξε περιουσία εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκε χωρίς να τον ξέρει κανείς!
Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί αυτή η ιστορία στο διαδίκτυο, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα του άντρα.
Έξω από το ζωολογικό κήπο του Bristol στην Αγγλία, υπάρχει parking χωρητικότητας 150 θέσεων για αυτοκίνητα και 8 για λεωφορεία, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια το εισητήριο για τη χρήση του κοβόταν από έναν πολύ εξυπηρετικό υπάλληλο – 1,40 λίρες για τα αμάξια και 7 λίρες για τα μεγάλα οχήματα.
Ώσπου μια μέρα, χωρίς να έχει λείψει ποτέ στα 25 χρόνια υπηρεσίας του, ο υπάλληλος εξαφανίστηκε! Όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου κάλεσαν στο δημαρχείο και ζήτησαν να τους στείλουν έναν καινούριο υπάλληλο, αυτοί όμως τους απάντησαν πως το parking ήταν υπό την ευθύνη του πάρκου!
Κάπου εκεί ξεκίνησε το μπέρδεμα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου να υποστηρίζουν πως ποτέ δεν είχαν προσλάβει κάποιον για τη διαχείριση του parking και με τους υπαλλήλους του Δήμου να τονίζουν πως κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν είχε σύμβαση για τη συγκεκριμένη δουλειά, ΠΟΤΕ!
Στο ενδιάμεσο, κάπου σε μία βίλα στη Γαλλία ή την Ισπανία, υπάρχει ένας άντρας που προφανώς είχε αυθαίρετα εγκαταστήσει ένα δικό του μηχάνημα για να κόβει εισητήρια, ενώ υπολογίζεται πως έβγαζε περίπου 560 λίρες την ημέρα για 25 ολόκληρα χρόνια!