Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι, ενώ έπλενε τα τζάμια
Από την πτώση στην πρασιά, η άτυχη 48χρονη υπέστη πολλαπλά κατάγματα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.
Τραγικό τέλος βρήκε μία 48χρονη γυναίκα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης η οποία έπεσε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου, την ώρα που καθάριζε τα παράθυρα του σπιτιού της.
Το ατύχημα συνέβη εχθές το μεσημέρι και, από την πτώση στην πρασιά, η γυναίκα υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο μηχανές ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα συμβατικό ασθενοφόρο καθώς και η Κινητή Μονάδα Μ1 με γιατρό.
Οι διασώστες ακολούθησαν τα διεθνή πρωτόκολλα αντιμετώπισης, ενώ η γιατρός της Κινητής Μονάδας προχώρησε σε διασωλήνωση επί τόπου, λόγω της ιδιαίτερα σοβαρής κατάστασης της τραυματία.και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Δυστυχώς, όμως η άτυχη 48χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό. Η πτώση της από τον δεύτερο όροφο προκάλεσε σοβαρά τραύματα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση ιατρική παρέμβαση.
Η μάχη για τη ζωή της
Στο σημείο έσπευσαν δύο μηχανές ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και κινητή μονάδα με γιατρό. Η γυναίκα διασωληνώθηκε επί τόπου και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί, η 48χρονη υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της λίγες ώρες αργότερα.
Σοκ στην τοπική κοινωνία
Η είδηση του θανάτου της 48χρονης σκόρπισε θλίψη στην περιοχή της Τριανδρίας, με τους γείτονες να κάνουν λόγο για μια δραστήρια γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Το τραγικό συμβάν υπενθυμίζει πόσο επικίνδυνο μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και μια απλή οικιακή εργασία.
48ωρη κακοκαιρία: Σε συναγερμό η Πολιτική Προστασία
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας για έντονα φαινόμενα την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι, με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να καλεί πολίτες και αρχές σε αυξημένη ετοιμότητα.
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, επηρεάζοντας στη συνέχεια τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά (μαζί με την Αττική), την Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Εύβοια και τα νησιά του Αιγαίου. Τα πιο έντονα φαινόμενα αναμένονται:
Στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική-νότια Πελοπόννησο (Πέμπτη πρωί – απόγευμα)
Στην κεντρική Μακεδονία (Πέμπτη απόγευμα – Παρασκευή πρωί)
Σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Ανατολικού Αιγαίου (Παρασκευή πρωί)
Στα Δωδεκάνησα (Παρασκευή πρωί – απόγευμα).