Τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο Νότιο Σινά της Αιγύπτου, όταν λεωφορείο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που συνδέει το Νταχάμπ με τη Νουγουέιμπα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, ενώ παραμένει άγνωστο αν το λεωφορείο κατευθυνόταν προς το Νότιο Σινά ή αν επέστρεφε από την περιοχή.
Κυψέλη – 43χρονος: «Οι μαχαιριές στο βρέφος έγιναν στην προσπάθεια να σπάσω τον πάγο»
Οργή προκαλεί ο ισχυρισμός του 43χρονου ότι οι μαχαιριές στη σορό του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό και σε κατάσταση ψύξης στην Κυψέλη, προκλήθηκαν από την προσπάθειά του να απομακρύνει τον πάγο από τη σορό του.
Ο φερόμενος ως πατέρας του νεκρού βρέφους ηλικίας περίπου οκτώ μηνών, προέβη στον ανατριχιαστικό ισχυρισμό υποστηρίζοντας ότι δεν δολοφόνησε ειδεχθώς το παιδί κι ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.
Η ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς το νεκρό παιδί έχει δεχθεί τουλάχιστον 10 πισώπλατες μαχαιριές στο κορμί του, και κάποιες εξ αυτών έχουν φτάσει και σε μεγάλο βάθος, επιφέροντας ουσιαστικά τον θάνατο στο βρέφος.
Απολογούνται για τα ναρκωτικά και την απόκρυψη θανάτου του παιδιού
Σήμερα, ο 43χρονος Έλληνας, η 38χρονη Γερμανίδα και ο 26χρονος Αφγανός που συνελήφθησαν στο διαμέρισμα στην Κυψέλη θα απολογηθούν για τη δίωξη που τους ασκήθηκε για το κακούργημα της διακίνησης ναρκωτικών και για το πλημμέλημα της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να τους ασκηθεί και δίωξη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση για το βρέφος.
Περιέφεραν το νεκρό παιδί από σπίτι σε σπίτι για 4 χρόνια
Σε ό,τι αφορά στο κατεψυγμένο βρέφος, αν όντως γεννήθηκε στις 13.10.2021. και το δολοφόνησαν όταν ήταν οκτώ-εννιά μηνών, τότε σημαίνει ότι το παιδί το περιέφεραν από σπίτι σε σπίτι εδώ και τέσσερα χρόνια…
Η «οικογένεια» του 43χρονου και της 38χρονης, άλλαζε συνεχώς σπίτια. Αρχικά την περίοδο 2019-2020 έμεναν στην οδό Σκιάθου, εκεί που κρατούσε φυλακισμένη κι εξέδιδε τη Γερμανίδα ο 43χρονος.
Αργότερα, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά, εγκαταστάθηκε σε άλλο σπίτι, και συγκεκριμένα σε μια αποθήκη στην οδό Αιλιανού. Ακολούθως έμειναν για ένα μεγάλο διάστημα έναν-ενάμιση χρόνο στην οδό Φυλής, και τέλος εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα airbnb της οδού Θάσου, όπου αποκαλύφθηκε η φρικώδης ιστορία.






